Pamela Andersonná műttette magát a nő: 20 milliót költött arra, hogy a férfiak bálványa legyen

plasztikai műtét műtét plasztika Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson az egyik legnagyobb szexszimbólum volt annak idején, nem csoda, hogy sokan akartak hozzá hasonlítani. Eg nő egészen odáig ment, hogy műtétek során esett át a kívánt célért. 

Pamela Anderson formás idomait és tökéletes alakját mindenki a magáénak kívánta, sok nő szeretett volna rá hasonlítani: de annyit senki nem tett azért, hogy ezt a célt el is érje, mint az angliai kisvárosban élő Georgina Epitropou. Ő ugyanis rengeteg műtéten esett át, hogy a lehető legjobb mása legyen a férfiak bálványának.

Erre összesen 43 ezer fontot költött, ami átszámítva körülbelül 20 millió forint.

A 39 éves nő szinte egyetlen porcikája sem maradt érintetlen. Megműttette a melleit, feltöltette a száját, a fenekét, volt zsírleszíváson, kapott botoxot és egyéb arcfeltöltéseken is átesett. "A férfiak általában szeretik a külsőmet, a nők pedig utálják" - mondta Georgina. Hozzátette, hogy amikor fiatalabb volt, senki nem figyelt rá, valószínűleg ezért vált megszállottjává a plasztikának. "Magabiztos voltam, de csak egy átlagos lány, nem igazán figyeltek rám" - mondta. Az Egyesült Királyságban nem is engedélyezettek az ekkora implantátumok, ezért külföldön csináltatta egyre nagyobbra és nagyobbra a melleit -írja az outkick.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.