Pamela Anderson az egyik legnagyobb szexszimbólum volt annak idején, nem csoda, hogy sokan akartak hozzá hasonlítani. Eg nő egészen odáig ment, hogy műtétek során esett át a kívánt célért. 

Pamela Anderson formás idomait és tökéletes alakját mindenki a magáénak kívánta, sok nő szeretett volna rá hasonlítani: de annyit senki nem tett azért, hogy ezt a célt el is érje, mint az angliai kisvárosban élő Georgina Epitropou. Ő ugyanis rengeteg műtéten esett át, hogy a lehető legjobb mása legyen a férfiak bálványának. Erre összesen 43 ezer fontot költött, ami átszámítva körülbelül 20 millió forint. 

A 39 éves nő szinte egyetlen porcikája sem maradt érintetlen. Megműttette a melleit, feltöltette a száját, a fenekét, volt zsírleszíváson, kapott botoxot és egyéb arcfeltöltéseken is átesett. "A férfiak általában szeretik a külsőmet, a nők pedig utálják" - mondta Georgina. Hozzátette, hogy amikor fiatalabb volt, senki nem figyelt rá, valószínűleg ezért vált megszállottjává a plasztikának. "Magabiztos voltam, de csak egy átlagos lány, nem igazán figyeltek rám" - mondta. Az Egyesült Királyságban nem is engedélyezettek az ekkora implantátumok, ezért külföldön csináltatta egyre nagyobbra és nagyobbra a melleit -írja  az outkick.