Árulkodó felvétel: Tóth Andi és Marics Peti már a Sztárban Sztár forgatásán összejöttek?

forgatás Sztárban sztár Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatának híre valósággal felrobbantotta az internetet. A szerelmesekről mindenkinek megvan a véleménye, sokan pedig már most azt találgatják, vajon meddig tart a románc.

Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban Sztár című műsorban dolgoztak először együtt. Az énekes akkor Berkes Olivért alakította, Tóth Andi pedig tökéletes duettpartnernek bizonyult. Lékai-Kiss Ramóna már a produkció után összeboronálta a két fiatal énekest, és megkérte őket, hogy menjenek el randizni.

Bár akkor még csak mosolyogtak Rami szavain, most nagyon úgy tűnik, hogy Andi és Peti már a Sztárban Sztár forgatásai alatt elkezdtek egymásra hangolódni, és jól látták a nézők és a zsűritagok, hogy izzik közöttük a levegő. Ezt bizonyítja az a rövidke videó is, amit a Valmar énekese tett közzé Instagram-oldalán.

"Az az összenézés"

-írta a videórészlet mellé, amin Andi a száját harapja.

A szerelmesek tehát nagy valószínűséggel már a forgatások alatt érezték, hogy több is lehet ebből, de csak most álltak készen arra, hogy világgá kürtöljék: egy párt alkotnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.