Lebukott a Tinderen Singh Viki: elárulta, miért regisztrált

Forrás: Singh Viki/Instagram -
Singh Viki Tinder szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki énekesnőt felfedezték a Tinder nevű randialkalmazáson. Állítása szerint nem kapcsolatot keres.

Manapság már nem szokatlan, hogy az emberek az interneten, különböző alkalmazások segítségével próbálnak párt találni. Singh Viki is regisztrált egy ilyen applikációra, mind közül a legnéppszerűbbre, a Tinderre. Előző párjával is így ismerkedtek meg, habár az énekesnő állítja, nem kapcsolatot keres.

Singh Viki nem kapcsolatot keres Forrás: Singh Viki/Instagram

"Nehéz ismerkedni a mai világban. Nem egyszer sodort már össze az ég valakivel, aki – mint később kiderült – nem az az ember volt, akinek mondta magát. Például előfordult az is, hogy az illető házas. Ezeknek az elkerülése végett szeretném, hogy ha valakivel az interneten ismerkedem, az úgymond átvilágítható legyen. Nem azért kérem ezt, mert egy akkora celeb, sznob lennék. Egyszerűen csak az időm, és saját magam védelmében szeretnék egy kicsit elővigyázatosabb lenni. Nem kapcsolatot keresek, csak ismerkedem. Nem szeretném, hogy izzadtságszagúan kelljen kutatnom életem párját. Most úgy vagyok vele, hogy Carpe Diem, lesz, ami lesz. Nyilván, ha valami komolyabb alakul majd ki, nem fogok nemet mondani, de nem akarok rágörcsölni. Ha meg kell találnia a szerelemnek, az megtalál, ebben biztos vagyok" - mondta Viki a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.