Három éve zaklatják Balázs Klárit - ezúttal halálos fenyegetést kapott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
feltörték halálos fenyegetés fenyegetés Balázs Klári email koncert követés hacker zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaélnek a nevével, feltörik a közösségimédia-profilját és még a koncerteken is követik zaklatói az énekesnőt, aki úgy gondolja, hogy tudja, kik állnak az internetes zaklatás hátterében. 

Klárika neveket is tudna sorolni:

„Hat név van a fejemben, valamint a Balázs Klári rajongói oldal a Facebookon. Ezek beteg emberek, feltörték a levelezésemet, minden fellépésünkre eljönnek, be van osztva, hogy melyikük melyik koncertre megy, és aljas, pofátlan dolgokat művelnek" - mondja, hozzátéve, hogy álrajongói azért járnak a koncertjeire, hogy ott videófelvételt készítsenek és azt manipulálva lejárassák őt.

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Balázs Klári Fotó: Szabó Gábor - Origo

Legutóbb már fenyegették is, azt írták neki: „Tönkreteszlek, kicsinállak." Emiatt a rendőrséghez fordult az énekesnő, de sajnos kiberbűnözőkről van szó, akikkel szemben nagyon nehéz eljárni - mondta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.