Régebb óta tarthat Marics Peti és Tóth Andi szerelme: már ekkor megvolt köztük a kémia

TV2 Sztárban sztár Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Marics Peti felvállalták kapcsolatukat, amiről már régóta pletykáltak a rajongók. Felmerült azonban, hogy már a Sztrában sztár című műsor alatt is egy párt alkothattak.

Hosszú ideje pletykáltak már arról, hogy Tóth Andi és Marics Peti egy párt alkotnak, a két fiatal nemrég fel is vállalta a kapcsolatot. Az Instagram-oldalukra tettek fel egy rövid videót arról, ahogy egymás mellett fekszenek, majd adnak egymásnak egy szájrapuszit. Abban tehát már mindenki biztos lehet, hogy Andi és Peti együtt vannak, de azt egyelőre nem lehet tudni, mikor jöttek össze. A Valmar énekese közzétett egy másik videót is, a Sztárban sztár egyik adásából. A két énekes ugyanis közös produkciót adott elő a műsorban. Az említett videóban az összenézésükre hívja fel a figyelmet Peti, vagyis meglehet, hogy már akkor egy párt alkottak, de mindenképpen alakult közöttük valami.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.