Hoppá! A botrány óta külföldön él Solti Ádám és felesége, Berni

Forrás: TV2 Sajtószoba -
külföld Új élet Ausztria Solti Ádám eltitkolt gyereke Solti Ádám Solti Berni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész májusban került a figyelem középpontjába, amikor saját maga vallotta be, hogy megcsalta a feleségét, sőt szeretőjétől született is egy gyermeke. A bejelentés hatalmas hullámokat keltett, mivel Solti Ádám és felesége évek óta hiába próbálkoznak a gyermekáldással.

Solti Ádámot az X-Faktorban ismerte meg a közönség, majd a Barátok köztben és a Madách Színház több előadásában is szerepet vállalt. Az énekes-színész karrierje elején ismerkedett meg szeretőjével, aki két évvel ezelőtt teherbe esett. Ádám szerette volna, ha megszakítják a terhességet, de a nő mindenáron meg akarta tartani a babát. A gyermek megszületett, és egy ideig sikerült is titokban tartani.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A színész felesége végül 2021 májusában szerzett tudomást a balkézről született gyermekről, és rövid időre el is hagyta Ádámot. Berni azonban megbocsátott, és ezzel új lapot nyitottak a közös életükben. A házaspár pedig olyannyira komolyan gondolta az újrakezdést, hogy a botrány kirobbanása óta külföldön töltik mindennapjaikat – írja a Ripost.

A lap arról ír, hogy Ádám és Berni május vége óta Ausztriából oszt meg Instagram-bejegyzéseket, és a képeken közös kutyájuk is feltűnik egy kertes házban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.