A népszerű színész májusban került a figyelem középpontjába, amikor saját maga vallotta be, hogy megcsalta a feleségét, sőt szeretőjétől született is egy gyermeke. A bejelentés hatalmas hullámokat keltett, mivel Solti Ádám és felesége évek óta hiába próbálkoznak a gyermekáldással.

Solti Ádámot az X-Faktorban ismerte meg a közönség, majd a Barátok köztben és a Madách Színház több előadásában is szerepet vállalt. Az énekes-színész karrierje elején ismerkedett meg szeretőjével, aki két évvel ezelőtt teherbe esett. Ádám szerette volna, ha megszakítják a terhességet, de a nő mindenáron meg akarta tartani a babát. A gyermek megszületett, és egy ideig sikerült is titokban tartani.

Forrás: TV2 Sajtószoba

A színész felesége végül 2021 májusában szerzett tudomást a balkézről született gyermekről, és rövid időre el is hagyta Ádámot. Berni azonban megbocsátott, és ezzel új lapot nyitottak a közös életükben. A házaspár pedig olyannyira komolyan gondolta az újrakezdést, hogy a botrány kirobbanása óta külföldön töltik mindennapjaikat – írja a Ripost.

A lap arról ír, hogy Ádám és Berni május vége óta Ausztriából oszt meg Instagram-bejegyzéseket, és a képeken közös kutyájuk is feltűnik egy kertes házban.