Még sosem láttuk ilyen állapotban Vilmost és Katalint: őrült tempót diktáltak egykor az éjszakában

buli királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg éjszakai élet ritkán látott fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és családja maga a tökéletesség, a róluk készült fotók és videók alapján legalábbis ez lehet az ember benyomása. Mindig élére vasalt ruhákban, lezseren is elegánsan jelennek meg a nyilvánosság előt, ám a trónörökös és kedvese is volt egyszer fiatal.

Ma már nehéz elképzelni, de bizony Vilmos herceg egykor aktív éjszakai életét élt, és az egyetem alatt rendszeresen járta a bárokat barátaival. Vilmos majdnem húsz évvel ezelőtt, 2003-ban ismerkedett meg Katalinnal, egykori iskolai hallgatótársával, ám a kapcsolatuk akkor mindössze négy évig tartott, és elmondásuk szerint a médiafigyelem miatt futott zátonyra a szerelmük.

@danideeeee1 party hard like normal young people #katemiddleton#princewilliam#duchessofcambridge#dukeofcambridge#royalfamily#fyp#royal#party♬ Hard Times - Paramore

Három évvel később, 2010-ben Vilmos mégis visszatalált Katalinhoz, megkérte a fiatal nő kezét és azóta elválaszthatatlanok egymástól. Esküvőjüket emberek milliói követték figyelemmel szerte a világon, tíz éve tartó házasságukból pedig három gyermek született. A mindig előkelő, kimért családfőről és feleségéről azonban nemrég nyilvánosságra került néhány izgalmas kép.

Vilmos és Katalin őrült tempót diktáltak egykor az éjszakában, a fenti videóban ti is megnézhetitek, hogyan bulizott évekkel ezelőtt a hercegi pár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.