Intim titokról hullt le a lepel: ezt csinálja esténként Katalin és Vilmos

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein -
királyi család gin tonic Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyereknevelés teljes embert kíván és alapból nem könnyű vagy egyszerű feladat, hiszen a szülőknek hatalmas a felelőssége. Képzeljük el, milyen lehet mindezt úgy csinálni, hogy túlzás nélkül a világ figyeli minden mozdulatunkat.

A királyi család tagjait rajongók és fotósok követik mindenhova, így alig akad olyan pillanatuk, mely nincs megörökítve. Nemcsak az intimitás veszhet el egy ilyen élet során, hanem bizony a gyerekekre is kevesebb figyelem juthat, ha a szülőket túlságosan elfoglalják a hivatalos események és utazások. Katalin és Vilmos azonban mindent megtesz azért, hogy gyermekeik semmiben sem szenvedjenek hiányt.

Forrás: Getty Images/WireImage/2022 Samir Hussein/Samir Hussein

Ez a "munka" nagyon kimerítő, Vilmos viszont tudja, hogy mivel érdemes kényeztetni kedvesét a fárasztó napok végén. A hercegi pár intim, bensőséges titkáról a család egyik barátja rántotta le a leplet. Az illető elárulta, hogy Vilmos esténként egy pohár gin tonickal kedveskedik szíve választottjának, akinek ez a rutin is segít az ellazulásban – írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.