Végleg eldőlt: döntött a bíróság Suzy és Jolly kislányának elhelyezéséről

Forrás: Instagram/Suzy -
gyerekelhelyezés válás egyedülálló anya Suzy Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy és Jolly házassága ugyan már három évvel ezelőtt véget ért, de még csak most született döntés arról, hogy melyik szülőnek jár kislányuk felügyeleti joga. 

Június végén írtunk arról, hogy az egykori mulatós házaspár, Suzy és Jolly ismét egymást támadja. Bár válásuk nem volt szép, korábban úgy tűnt, hogy lezárták a múltat, és békét kötöttek egymással. Most Suzy teljes felügyeleti jogot kapott, így talán végre sikerül maguk mögött hagyni a történteket.

suzy énekesnő Forrás: Instagram/Suzy

"A mulattatás az életem, amíg élek, énekelni fogok, de mondanom sem kell, nekem a kislányom az első. Szombaton és vasárnap járom az országot – ekkor a szüleim vigyáznak rá –, de hétköznap sülve-főve együtt vagyunk. Megkaptam a teljes felügyeleti jogot, az édesapja pedig fizeti a gyerektartást. Azt viszont már csak halkan jegyzem meg, hogy ki milyen apa, döntse el ő maga" - mondta a Story magazinnak az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.