A Hold és a Vénusz fényszöge csodás napot jelez, szép megélésekkel, nagy beszélgetésekkel. Napi horoszkóp következik szombatra.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)A napi horoszkóp szerint a Hold és a Vénusz fényszöge nagyon érzelmes és romantikus napot jelez. Tökéletes ez arra is, hogy megoszd a legmélyebb érzéseidet, gondolataidat egy barátoddal. Mindenképpen mozdulj ki egy kicsit este, és élvezd ki a jó hangulatot.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Jó szemed van ahhoz, hogy átláthasd a helyzetet. Tudod jól, kik vannak ellened, de azért azt is lásd meg, hogy mi módon fordíthatsz a magatartásukon. Semmi sem örök, még a viszály sem. Kezdeményezd te a barátkozást!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)  

Jó napra számíthatnak az Ikrek jegy szülöttei. Ha ráadásul nem is az otthonodban töltöd a napot, akkor a kaland lehetősége is felmerülhet. Ha mégis az otthonodat választod, akkor pedig különösen meghitt pillanatokra számíthatsz.

Napi horoszkóp (2022. augusztus 6.): a Rák csodás napra, a Szűz romantikára számíthatForrás: 123rf.com

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Hold és a Vénusz fényszöge csodás napot jelez. Kicsit zaklatottan indulhat a napod, valószínűleg azért is, mert hajlamos vagy túlaggódni a dolgokat. A mai napon kapcsolódj ki teljesen, feledkezz meg a munkáról, leld örömödet a családi életben!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)  

Ha javítani szeretnél a párkapcsolatodon, akkor bizonyos áldozatokat kell hoznod érte. Azt nem várhatod el, hogy mindig a társad hátráljon meg a te kedvedért. Mutasd meg, milyen az, amikor te tudsz lemondó lenni.!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

A munkahelyi történésekről jobb lenne, ha meg tudnál feledkezni egy kis időre. A társaddal kellene foglalkoznod inkább, hiszen olyan kevés időt tudtok egymásra áldozni. Pedig ez egyiküknek sem áldozat, hanem öröm.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!