Így lesz isteni illatú az otthonod pár filléres trükkel

illatosítás szódabikarbóna otthon kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a mesterséges illatanyagok helyett a természetes aromák híve vagy, ne hagyd ki ezeket a pofonegyszerűen alkalmazható praktikákat!

A kétgyerekes családanya és egyben TikTok-celeb, a majd' egymilliós követőtáborral rendelkező Chantel Mila három otthonillatosító tippjével te is felfrissítheted a lakókörnyezetedet – írja a promotions.hu.

Forrás: AFP/Andreas Franke

1. Egy kisebb méretű hőálló üvegpohárba tégy szemes kávét, arra pedig egy égő teamécsest! A kávé felhevül tőle és elképesztően otthonos illatot csempész a lakásba, miközben a kellemetlen szagokat is semlegesíti.

2. Ez a trükk a konyhában és a fürdőszobában, vagyis a legkényesebb helyeken lesz a segítségedre. Szódabikarbónát kell citromlével összekeverni – ez a mix nemcsak intenzív illattal, de kiváló súrolóhatással is bír, vagyis képes eltávolítani a foltokat, pecséteket a mosogatótálcáról és más problémás berendezési tárgyakról.

3. A szőnyegek felfrissítéséhez adj fél pohárnyi szódabikarbónához néhány csepp illóolajat, majd az így kapott port szórd a szőnyegre, hagyd hatni egy órán keresztül, azután porszívózd fel! Ugye, nem is olyan bonyolult?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.