Sosem volt titok, hogy Tom Cruise a szcientológiai egyház lelkes követője, ahogy az sem, hogy Katie Holmesszal közös lányukkal, Suri Cruise-sal nem tartják a kapcsolatot. Utolsó, nyolc évvel ezelőtti találkozójuk is inkább a médiának szólt, nem az apa-lánya kapcsolat építésének. 

Az utóbbi években rengeteg ellentétes információ látott napvilágot Tom Cruise és Suri Cruise kapcsolatáról, azonban egy biztos: a világsztár édesapa nem tartja a kapcsolatot lányával. 

Még 2018-ban írtunk arról, hogy mivel Cruise a szcientológiai egyház tagja, nem érintkezhet olyanokkal, akik nem az egyház tagjai. Bár ebben az évben a lánya megpróbálta felvenni vele a kapcsolatot, a próbálkozás sikertelen volt, mivel a sztárapuka nem akarta beáldozni a vallását. 

Tom Cruise 'Top Gun: Maverick' in SeoulForrás: AFP/Anthony Wallace

Később, 2020-ban arról írtunk, hogy bár Suri tudja, hogy Cruise a szcientológia szabályai miatt szakította meg vele a kapcsolatot, képtelen megérteni azt, hogy teheti ezt egy apa a gyerekével. Akkor arról szóltak a hírek, hogy a lány a fejébe vette, hogy visszaszerzi édesapja figyelmét, és híres lesz, ezzel megmutatva neki, hogy mennyit ér. Azonban ez a próbálkozás sem járt sikerrel eddig. 

Most pedig a szcientológiai egyház egy korábbi tagja beszélt a Mirrornak arról, hogy Cruise szereti és hiányzik neki a lánya, és idővel újra szeretné felvenni a kapcsolatot vele. Viszont csak akkor, amikor Suri már idősebb lesz, és a tervek szerint őt is bevezetheti a szekta rejtelmeibe.