"Nagyon jó társak voltunk sok mindenben" - válásáról vallott Csősz Bogi

Forrás: Csősz Bogi/Instagram -
házasság válás Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez az, ami hiányzik neki.

Először májusban keltek szárnyra azok a pletykák, melyek az egykori luxusfeleség és török milliárdos férjének kapcsolatáról szóltak. A hírek pedig igaznak bizonyultak, ugyanis Csősz Bogi és Burak Talu bejelentették a válásukat. Békében váltak el egymástól, azonban Bogi még nem tudja, mit érezzen azzal kapcsolatban, hogy vége lett a kapcsolatuknak.

Csősz Bogi a válásáról vallott Forrás: Csősz Bogi/Instagram

"Nehéz összeszedni az érzéseket, nem is tudja az ember az elején, hogy hová tegye magát. Mivel most teljesen a munkára koncentrálok, nem igazán van időm ezen gondolkodni. Egy nagyon szép fejezetet tudtam lezárni, de már a következőre készülök" - mondta a Reggeliben.

"Nagyon jó társak voltunk sok mindenben. Az az egymásra való hangolódás, meg az, hogy számíthattunk egymásra, talán ez, ami kicsit így hiányzik" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.