Bozsó Péter tavaly júliusban veszítette el a feleségét, Urbán Andreát. A színész egy év elteltével úgy érzi, kezd kilábalni a gyászból, és már képes beszélni a történtekről.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, tavaly júliusban, 49 éves korában elhunyt Urbán Andrea. A színésznő férje, Bozsó Péter tudta, hogy súlyos betegsége miatt nején már nem lehet segíteni, mégis csak most, több mint egy évvel a történtek után érzi azt, képes beszélni felesége elvesztéséről.

"Éveken át hősiesen küzdött Andi, de a végén már fel voltunk készülve az elvesztésére. Nehéz volt az elmúlt egy esztendő, de úgy érzem, most jutottunk el oda, hogy kezdünk felállni a padlóról. Kialakítottuk a fiammal az új életünket kettesben, és meg is szoktuk azt. A család és a barátok mellettünk állnak, mindenben támogatnak, segítenek minket. A szüleim szerencsére még fiatalok, jó erőben vannak, most ők a legnagyobb támaszaim. Ha napközben vagy esténként dolgoznom kell, azonnal jönnek, hogy vigyázzanak az unokájukra, amiért nagyon hálás vagyok nekik"

– kezdte a színész a Blikknek.

Bozsó Péter egy éve vesztette el imádott feleségét.Forrás: Bozsó Péter/Instagram

Bozsó Pétert nagyon megviselte Andrea elvesztése, ám 13 éves fia miatt muszáj volt a legnehezebb pillanatokban is tartania magát.

"Szerencsére jó a kapcsolatunk, barátok is vagyunk, így mindig minden jó és rossz dolgot meg tudunk beszélni. Tudom, hogy teljesen nem lehet pótolni az édesanyját, de érzelmileg igyekszem minden szeretetet és törődést megadni neki. Ő és a munka segített a történteket feldolgozni. Én olyan ember vagyok, aki nem tud pihenni, akkor érzem magam jól, ha dolgozhatok, ez az én terápiám"

- tette hozzá a színész, aki amellett, hogy szeretteivel van, rengeteget dolgozik.