A TV2 sztárja először beszélt felesége elvesztéséről: "Kezdünk felállni a padlóról"

Forrás: Bozsó Péter/Instagram -
Urbán Andrea elvesztés halál feleség gyász színész Bozsó Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bozsó Péter tavaly júliusban veszítette el a feleségét, Urbán Andreát. A színész egy év elteltével úgy érzi, kezd kilábalni a gyászból, és már képes beszélni a történtekről.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, tavaly júliusban, 49 éves korában elhunyt Urbán Andrea. A színésznő férje, Bozsó Péter tudta, hogy súlyos betegsége miatt nején már nem lehet segíteni, mégis csak most, több mint egy évvel a történtek után érzi azt, képes beszélni felesége elvesztéséről.

"Éveken át hősiesen küzdött Andi, de a végén már fel voltunk készülve az elvesztésére. Nehéz volt az elmúlt egy esztendő, de úgy érzem, most jutottunk el oda, hogy kezdünk felállni a padlóról. Kialakítottuk a fiammal az új életünket kettesben, és meg is szoktuk azt. A család és a barátok mellettünk állnak, mindenben támogatnak, segítenek minket. A szüleim szerencsére még fiatalok, jó erőben vannak, most ők a legnagyobb támaszaim. Ha napközben vagy esténként dolgoznom kell, azonnal jönnek, hogy vigyázzanak az unokájukra, amiért nagyon hálás vagyok nekik"

– kezdte a színész a Blikknek.

Bozsó Péter egy éve vesztette el imádott feleségét. Forrás: Bozsó Péter/Instagram

Bozsó Pétert nagyon megviselte Andrea elvesztése, ám 13 éves fia miatt muszáj volt a legnehezebb pillanatokban is tartania magát.

"Szerencsére jó a kapcsolatunk, barátok is vagyunk, így mindig minden jó és rossz dolgot meg tudunk beszélni.

Tudom, hogy teljesen nem lehet pótolni az édesanyját, de érzelmileg igyekszem minden szeretetet és törődést megadni neki. Ő és a munka segített a történteket feldolgozni.

Én olyan ember vagyok, aki nem tud pihenni, akkor érzem magam jól, ha dolgozhatok, ez az én terápiám"

- tette hozzá a színész, aki amellett, hogy szeretteivel van, rengeteget dolgozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.