A Mars és a Neptunusz fényszöge hat szombaton, és segít, hogy valami igazán jót tegyünk. Az önzetlenségünket az univerzum is megjutalmazza. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Mars és a Neptunusz fényszöge hat a mai napon. Jó energiát ad ez ahhoz, hogy tegyünk valamit másokért, hogy segítsünk másoknak. Ma lesz alkalmad megélni ezeket a pozitív energiákat, és a segítségére lehetsz valakinek.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

A mai napon végre pontot tehetsz egy régi, sok bajt okozó ügy végére. Látni fogod, hogy nemcsak neked, de az ellenfelednek is megkönnyebbülést jelent az ügy lezárulása. Lehet, hogy ezután még barátok is lesztek?

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nyugalmas, békés napra számíthatsz. Ma még az sem tud kizökkenteni jókedvedből, hogy anyagi gondokkal kell szembenézned. Most még az eddig fájó gondokra is könnyedebben találhatsz megoldást, mint más napokon.

Napi horoszkóp (2022. augusztus 13.): a Halak hálás a sorsnak, a Bika pontot tesz egy ügy végéreForrás: Shutterstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)  

A Mars és a Neptunusz fényszöge miatt ma a szokásosnál is fogékonyabb vagy mások igényeire. Szép napot tölthetsz a családoddal, és a pároddal is remekül megértitek egymást. Ráadásul önzetlenül segítesz valakinek. Számíthatsz rá, hogy az univerzum meghálálja neked mindezt!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Harmonikus napot jeleznek a csillagaid. Nem történik semmi különös, vagy szokatlan, viszont a viták, a viharok teljesen elkerülnek. És a pároddal is kéz a kézben sétálgathatsz. A beszélgetésetek mély értelmű és érzelmes is egyben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

Nagyszabású terved nem kivitelezhető egyedül. Szükséged lesz segítségre, amit viszont csak akkor kapsz meg, ha kompromisszumra késznek mutatkozol, elsősorban a pároddal szemben.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.