Sebestyén Balázs és Hajdú Péter is megpróbált beszökni az RTL VIP-be a Szigeten

Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official -
VIP sziget 2022 RTL Hajdú Péter Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs hiába készített több műsort is a csatornánál, Hajdú Péter nevét hiába ismeri az egész ország, mégsem akarták beengedni őket. 

Balázs a Rádió1 reggeli műsorában beszélt arról, milyen élménnyel gazdagodott a Sziget Fesztiválon:

"Vikivel bementünk a Sziget VIP-be mosdóba, meg pénzt feltölteni a kártyára. Ahogy ott felnéztem, láttam ám, hogy különböző cégeknek volt még pár extra VIP-je az emeleten. Megpillantottam az RTL-ét és éreztem, hogy megjöttünk, és onnan fogjuk nézni Dua Lipa koncertjét. Karon fogtam Vikit és megindultam a lépcsőhöz, közben már integettem a fent lévő ismerőseimnek, akik,amint megláttak, elfordították a fejüket, de ennek ellenére nagy elánnal törtem az utat a tömegen át. Odaérve a biztonsági őr elém állt és megkérdezte: Hova, hova? Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show, és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam.

Sebestyén Balázs Forrás: instagram.com/sebestyenbalazs_official

Nos, nem így lett..." - mesélte, hozzátéve, hogy végül sikerült bejutniuk, amikor egy óvatlan pillanatban az őr nem figyelt, ők pedig beszöktek.

Hajdú Péter szintén megpróbált beszökni, ő azonban nem járt sikerrel. A biztonsági őr elkapta, és visszatessékelte a sima, egyszerű VIP-ba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.