Ekkorát nőtt Hajdú Péter kisfia: cuki fotón tépi apja haját a gyermek

fotó Láng Eszter cuki fotó kisbaba gyermek Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péternek és kedvesének, Láng Eszternek idén év elején született meg első, közös gyermeke. A kis Dominik pedig alig pár hónap alatt hatalmasat nőtt, és már elevenen játszadozik apukájával.

Péter és Eszter idén nyárra tervezte az esküvőt, de kisgyermekük felülírta a terveket. A tévés szakember kedvese most minden figyelmét és idejét kisfiának szenteli, és amíg nem érzi úgy, hogy picit lazíthat, addig elhalasztják az esküvőt. Mindezt Hajdú Péter árulta el nemrég egy interjúban, amelyben hozzátette, reméli: ez lesz az utolsó alkalom, hogy megházasodik.

A tévés műsorvezető az utóbbi időben egyre több fotót oszt meg kisfiáról, a legújabb kép pedig egészen sikeres lett: alig egy nap alatt már több mint háromezren lájkolták. A cuki bejegyzésben az látható, amint a boldog apuka a karjában tartja gyermekét, aki játékosan húzogatja Péter haját.

– írta posztja mellé a tévés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.