Legyőzték Sebestyén Balázst, már nem ő a legértékesebb magyar híresség

Rúzsa Magdi Forbes lista Majka Forbes legértékesebb celeb Majoros Péter Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes minden évben elkészíti a legértékesebb celebek listáját, melynek során egy komplex módszer alapján, hat tényezőt vizsgálva állítják rangsorba Magyarország legismertebb embereit.

Miközben tavaly Sebestyén Balázs, televíziós és rádiós műsorvezető végzett a lista élén, idén letaszították a trónról. A Forbes megvizsgálta az egyes hírességek ismertségét, láthatóságát, kedveltségét, hitelességét, pénztermelő képességét és online jelenlétét, és ezek alapján a dobogó legfelső fokára 2022-ben Majoros Péter Majka állhatott fel.

Sebestyén Balázs ugyan elveszítette az első, de megszerezte a második helyet, valamint a legismertebb magyar celeb címet is. A meglepetés a harmadik pozícióban található, ugyanis ezt Rúzsa Magdi érdemelte ki. Az énekesnő a tavalyi listához képest hat helyet ugrott előre, és nem csoda, hiszen nemrég kiderült, hogy 2021-ben az ő dalait játszották legtöbbször a magyar rádiók.

Forrás: sajtoszoba.tv

A top húsz celeb közé bekerült Szabó Zsófi és Rácz Jenő, valamint visszatért Schobert Norbert is. A legtöbbet a TV2 műsorvezetője, Till Attila veszítette, ugyanis a tavalyi hatodik pozícióból a 17. helyre esett vissza.

A leghitelesebb és legkedveltebb celeb címet eddig Borbás Marcsi birtokolta, ám míg a közönség még mindig szereti, idén a hitelességi versenyben megelőzte őt A Konyhafőnök zsűritagja, Fördős Zé, valamint a nagy toplista dobogósa, Rúzsa Magdi is. A Gasztroangyal egykori háziasszonya azonban így is az élmezőny része maradt, mindössze a harmadik helyre csúszott vissza – olvasható a Forbes oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.