Ahogy arról mi is hírt adtunk, Majkáék vasárnap este nem léptek színpadra Fehérgyarmaton, ugyanis a szervezők megszegték a szerződésben foglaltakat. Helyettük a zenekarból kivált Curtis lépett fel.

Majka vasárnap egy rövid videóban mondta el követőinek, hogy hiába indultak el Fehérgyarmatra, sajnos útközben kaptak egy telefont, hogy a szerződésbe foglalt technikai feltételeknek nem felel meg a hely, ezért elmarad az esti koncert. Hiába kért bocsánatot a rapper a közönségtől, és hansúlyozta, hogy ez nem rajtuk múlt, Majka rengeteg beszólást kapott.

Nem sokkal a bejelentés után Curtis kiírta a közösségi oldalára, hogy 23:30-kor ő lép színpadra Fehérgyarmaton, a fellépésre pedig ezúttal tényleg elment, a koncertről ugyanis több rövid videó is felkerült a netre.

"Nagy bulit csináltál, köszönjük szépen az élményt"

"Szerintem most mindenki hálás"

"Tudtam mindig, hogy jó szíved van Atika"

- méltatták Curtist a rajongók a poszt alatt. A fellépésről a rapper is posztolt, és ezt írta:

"Ahhoz képest ,hogy tegnap este 8-kor hívtak a szervezők ,hogy el tudok-e menni Fehérgyarmata megcsinálni ezt a bulit nekik... Gyors öltözés-300 km utazás-Éjfélkor már a színpadon voltamDE EZ A HANGULAT MINDENT MEGÉRT IMÁDLAK FEHÉRGYARMAT EXTRÁK VOLTATOK!"

Majka és Curtis még július elején jelentették be, hogy külön utakon folytatják a zenélést, és Curtis ezentúl egyedül lép színpadra.