A Merkúr és az Uránusz fényszöge kedden nagy lendületet ad a dolgainknak, néhány gondunk szinte varázsütésre megoldódik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Merkúr és az Uránusz fényszöge megnyitja az elménket az új elgondolások, megoldások előtt. Szuper nap a mai, jó ötleteid lesznek, hogyan oldd meg egy csapásra a gondjaidat, legyen szó munkáról vagy magánéletről.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne akard minden elmaradásodat a mai napon egyszerre bepótolni. Amit az elmúlt időszakban felhalmoztál, azon reménytelen lenne most egyszerre átrágnod magad. Legalábbis egyedül biztosan. Van azonban valaki, aki segíthet neked.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Inkább ne tervezz semmit délutánra, estére, hanem hagyd, hogy spontán történjenek meg a dolgok. A programok örökös hajszolása nem engedi, hogy valami olyasmi történjen meg veled, amire már régen vágytál, amit talán el is feledtél.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Megismerkedhetsz valakivel, aki végre változást hoz az életedbe. Talán egy mozdulatod, talán egy hang vonja az illető figyelmét rád. Olyan érzésed lesz, mintha már régóta ismernéd az illetőt – ez a karmikus kapcsolatok ismertetőjegye!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy tervekkel indul a napod: végre elhatározásra jutsz a családodat, az otthonodat illető ügyekben. Talán költözni is készülsz, vagy nagy átalakításokban gondolkodsz. A sok tervezés után ma végre konkrét lépéseket is tehetsz ez ügyben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Túlságosan lelkiismeretes vagy, ami még jó is lehetne. A bajt az okozza, hogy annyi mindent veszel a válladra, s még mások is megfejelik ezt, látva a munkabírásodat. A stressz lassan felemészti a jó kedved. Pedig az mindennél fontosabb - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.