Napi horoszkóp 2022. augusztus 16.: Megismerkedhetsz valakivel, aki végre változást hoz

Forrás: Thinkstock -
asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr és az Uránusz fényszöge kedden nagy lendületet ad a dolgainknak, néhány gondunk szinte varázsütésre megoldódik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Merkúr és az Uránusz fényszöge megnyitja az elménket az új elgondolások, megoldások előtt. Szuper nap a mai, jó ötleteid lesznek, hogyan oldd meg egy csapásra a gondjaidat, legyen szó munkáról vagy magánéletről.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne akard minden elmaradásodat a mai napon egyszerre bepótolni. Amit az elmúlt időszakban felhalmoztál, azon reménytelen lenne most egyszerre átrágnod magad. Legalábbis egyedül biztosan. Van azonban valaki, aki segíthet neked.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Inkább ne tervezz semmit délutánra, estére, hanem hagyd, hogy spontán történjenek meg a dolgok. A programok örökös hajszolása nem engedi, hogy valami olyasmi történjen meg veled, amire már régen vágytál, amit talán el is feledtél.

Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Megismerkedhetsz valakivel, aki végre változást hoz az életedbe. Talán egy mozdulatod, talán egy hang vonja az illető figyelmét rád. Olyan érzésed lesz, mintha már régóta ismernéd az illetőt – ez a karmikus kapcsolatok ismertetőjegye!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Nagy tervekkel indul a napod: végre elhatározásra jutsz a családodat, az otthonodat illető ügyekben. Talán költözni is készülsz, vagy nagy átalakításokban gondolkodsz. A sok tervezés után ma végre konkrét lépéseket is tehetsz ez ügyben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Túlságosan lelkiismeretes vagy, ami még jó is lehetne. A bajt az okozza, hogy annyi mindent veszel a válladra, s még mások is megfejelik ezt, látva a munkabírásodat. A stressz lassan felemészti a jó kedved. Pedig az mindennél fontosabb - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.