Berki Mazsit megviseli lelkileg, hogy már nem szoptatja a kislányát, Emmát

szoptatás Berki Emma Katerina Berki Mazsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Mazsi Instagram-sztoriban vallott arról, hogy kilenc hónapos kislánya, Emma már három hónapja nem szopizik, ez pedig megviseli lelkileg. 

Mazsi korábban már többször beszélt arról, hogy minél tovább szeretné anyatejjel táplálni kislányát, azonban sokszor előfordul, hogy az anyát ért traumák miatt abbamarad a tejtermelés. Miután abbahagyta a szoptatást, a haja erősen hullani kezdett, de ezt mára már szerencsére sikerült orvosolnia - írja a Blikk.

"Köszönöm Istenem, hogy ezt a csodát több, mint 5 hónapja nap, mint nap átélhetem. És drága Anyukák... Minden anya egy hős, egy csodás teremtmény, akkor is ha szoptat és akkor is ha nem. Viszont leendő anyukák szeretném nektek elmondani, hogy számomra ez az érzés semmihez sem fogható, így mindenképpen azt javaslom Nektek, ha van lehetőségetek éljetek vele" - írta egy korábbi posztjához Mazsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.