A napokban számoltunk be arról, hogy Bea asszony a Péterfy kórházból üzent követőinek egy Instagram-történetként feltöltött videón keresztül, miután derékbántalmai miatt infúzióra kötötték őt.

A realitysztárt férje, Gáspár Győző szállította az ambulanciára, ahol kiderült, hogy szenvedéseit egy idegbecsípődés okozta.

„A Hal a tortán forgatása után értem haza, és ahogy kiszálltam a taxiból, olyan élesen nyilalló fájdalmat éreztem, amitől egyszerűen összecsuklottam. Nem emeltem meg semmit, az egész csupán egy rossz mozdulat következménye volt.Még sosem éreztem ilyen kibírhatatlan fájdalmat. Megmozdulni sem tudtam, csak tehetetlenül feküdtem a földön – idézte fel az embert próbáló pillanatokat Bea, akin egy közeli étterem dolgozói segítettek, majd értesítették Győzikét is.

Gáspár BeaForrás: Gáspár Bea/Instagram

A kórházban a híresség gyulladáscsökkentő gyógyszert és infúziót kapott: utóbbira a baleset óta naponta kell járnia.

Még most is nagy fájdalmaim vannak, nehezen mozgok. A lábamat sem tudom felemelni, ezért az orvosom arra gyanakszik, hogy talán gerincsérvem van. Ma megyek MRI-vizsgálatra, ott majd kiderül – mondta a családanya a Blikknek.