Rubint Réka a kiégésről: "Kisírom magam, és kell egy jó nagyot aludnom"

Rubint Réka kiégés fitnesz mentális problémák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékának hiába lételeme a sport, olykor vele is előfordul, hogy úgy érzi, teljesen kiégett. 

Rubint Réka a Mokkában beszélt arról, hogy kamaszként már az anorexia határát súrolta, ráadásul középiskolai tanára genetikai selejtnek nevezte. Mindezek ellenére megrázta magát, felállt, a lételeme lett a sport, és ennek köszönheti közel három évtizedes karrierjét is. Azonban hiába csinálja azt, amit igazán szeret, néha vele is előfordul, hogy úgy érzi, teljesen kiégett.

"Van-e olyan, hogy kiégek? Igen, van. De hát ez ugye érthető, hiszen 27 vagy 28 éve csinálom. Kedd este még órát tartottam, szerdán reggel megszültem a legkisebbik fiamat. 12 nap múlva megint ott álltam a színpadon a szülést követően. Szóval ez valahol érthető. Ilyenkor jól kisírom magam és kell egy jó nagyot aludnom. Meg kell élnem egy ilyen világvége, poklok pokla, minden mélységet, és akkor utána magamra találok" - mesélte Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.