A Nap a Szűz jegyébe lép a keddi napon, ami "leföldelt", gyakorlatias energiákat jelez. Most van itt az ideje eltervezni a következő periódust, és kidolgozni a részleteket.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)A napi horoszkóp szerint a Nap ma belép a Szűz jegyébe, és nagyon hatékonnyá, céltudatossá tesz. Egyébként is képes vagy egy pontra fókuszálni az energiáidat, de ez a képességed most objektivitással és higgadtsággal párosul. Jó döntéseket hozol a mai napon.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)  

Te mindenhez és mindenkihez a végsőkig tudsz ragaszkodni. Azonban lehet olyan, hogy még nálad is betelik a pohár. Ha ez a mai nap, akkor legalább adj hangot neki. Lehet, hogy elég kimondanod, és másképp lesz minden.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)Be kell, hogy lásd: a partnered mindent megtesz a közös boldogságotok érdekében. Ha ez neked kevés, akkor lehet, hogy a körülményekben van a hiba. Ne aggódj, mert a szeretet átsegít a nehézségeken, és idővel a körülmények is változni fognak.

Fiatal lány, kardigán, tornacipő, divatForrás: Shutterstock

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)  

A kisebb összezördülések, viták éppúgy hozzátartoznak az élethez, mint a közös öröm. A fontos, hogy a kettő egyensúlyban legyen. Ha azonban örökös csatamezővé vált az otthonod, vagy a párkapcsolatod, akkor el kell gondolkoznod, mit is teszel rosszul. Lehet persze, hogy egyáltalán nem te hibázol, akkor pedig ezt kell megmondanod a másiknak.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)A féltékenység zöld szemű ördöge ma személyesen látogathatja meg az Oroszlán jegyűeket. Aki magányos, az most legalább fellélegezhet: ez őt nem érinti. A hír szerencsére a párkapcsolatban élőknél is alaptalannak bizonyulhat. Nincs okod kételkedni a másikban, ezt ne feledd el!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)  

A Nap ma belép a Szűz jegyébe. Ezzel kezdetét veszi egy időszak, ami igazán nyertes, sikeres periódus lesz, és minden téren jó fejleményeket ígér! Ha szingli vagy, most nagyon felerősödik a kisugárzásod, és éppen a megfelelő partnert vonzod magadhoz.

Ide kattintva olvashatod el az összes jegy napi horoszkópját!