Szakítása óta 20 kilót fogyott Horváth Gréta: bomba formában az influenszer

Forrás: TV2 -
Horváth Gréta fogyás életmódváltás influenszer Meggyes Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bulvársajtó év elején nemcsak Kulcsár Edina és Csuti szakításától, hanem Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásától is hangos volt. Az azóta eltelt fél évben mindegyikük élete fenekestül felfordult: mihelyst lezárták előző kapcsolatukat, sikeresen új életet kezdtek.

Horváth Gréta májusban árulta el a követőinek, hogy ismét szerelmes, ám a párját azóta sem mutatta meg a nagy nyilvánosságnak. A férfi nincs fent egyik közösségi médiás platformon sem és nem is vágyik a szereplésre, így Gréta úgy érzi, végre ismét van magánélete. Az új szerelem hatására teljesen kicserélődött, és nemcsak belül, de kívül is megváltozott.

Forrás: TV2

Ezt a szerelmen túl az életmódváltásnak is köszönheti, ugyanis a válás óta saját diétájának hatására húsz kilótól megszabadult. Ezzel elérte a kívánt testsúlyt és nem szeretne tovább fogyni. A rajongói szeretnék tudni a csodás fogyás titkát.

– idézi a Ripost Grétát, aki saját Instagram-storyjában válaszolt nemrég a követői kérdésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.