4 nappal az esküvője után hunyt el az édesanya - hajléktalansorsra juthat a család

Forrás: Shutterstock -
halál esküvő rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyja temetésére sem tudott elmenni az a 35 éves ír édesanya, akit végstádiumú rákos betegsége sem tántorított el attól, hogy hozzámenjen élete szerelméhez.

A gyönyörű Lyndsey McKeownt nem kímélte a sors: épphogy kilábalt a méhnyakrákból februárban, nemrég egy másik, agresszív daganattípus támadta meg a gyomrát, majd a beleit is. A nő a közelmúltban hospice-házba került, ám hihetetlen küzdeni és élni akarásának köszönhetően képes volt arra, hogy részt vegyen az otthonban megrendezett leánybúcsúján és az utána következő esküvőjén is.

Lyndsey és Daniel fiaik, a 12 éves Rian, a 10 éves Riley és a 7 éves Carson jelenlétében mondták ki a boldogító igent. Szívszorító, de a menyasszony mindössze négy napig lehetett boldog újdonsült férje oldalán: szervezete feladta a harcot, így családjának nemcsak egy imádott édesanyát és feleséget kell ezentúl nélkülöznie, a hajléktalanság problémájával is szembe kell nézniük.

Daniel jelenleg nem dolgozik, mert minden idejét autista és ADHD-val élő fiaikkal tölti, ezért a barátaik az interneten kezdtek pénzt gyűjteni számukra – immár 8 ezer eurónál járnak, és a jószívű ismerősöknek köszönhetően ez az összeg egyre csak emelkedik – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.