Fogamzásgátló mellett esett teherbe Kulcsár Edina: "Nagyon jönni szeretett volna"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
baba G.w.M Kulcsár Edina fogamzásgátlás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap bombaként robbant a hír, miszerint Kulcsár Edina harmadik gyermekével várandós. A modell terhessége mindenkit meglepett, Edinát magát is, hiszen fogamzásgátlót szedett, ennek ellenére mégis megfogant a baba.

A modell terhessége mindenkit meglepett, Edinát magát is, aki mikor megkapta a hírt, egy órán keresztül csak ült és meredt maga elé.

"Szerettünk volna közös babát, de csak jövőre. Úgy terveztük, idén még dolgozunk, én végigcsinálom a Dancing with the Starst, és utána vágunk bele a családalapításba.

Fogamzásgátlót szedett Kulcsár Edina mégis megfogant a baba:"Nagyon jönni szeretett volna" Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem. Ez a baba viszont nagyon jönni szeretett volna, mi pedig leírhatatlanul boldogok vagyunk, hogy végülis így alakult. Ő egy igazi szerelemgyerek"

- mesélte a Blikknek Edina, akit már most elkényeztetnek a családtagjai.

"Medox azóta nagyon gondoskodó, folyton rám szól, hogy vigyázzak magamra, legyek óvatos, mert a kistesója a pocakomban van. Márk is rendkívül figyelmes, már most teljesen elkényeztet, el sem tudom képzelni, mi lesz majd később. Nagyon elején járok még a várandóságomnak" - tette hozzá a kismama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.