Komoly döntést kell meghoznia Kulcsár Edinának, mielőtt világra hozza harmadik babáját

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram -
terhesség válás G.w.M Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina terhessége váratlan hírként kavarta fel a modell és szerelme, G.w.M mindennapjait, ennek ellenére nagyon boldogok, hogy hamarosan megszületik első közös gyermekük. Ahhoz, hogy a kisbaba hivatalos apja a rapper legyen, Edinának sürgősen el kell válnia volt férjétől, Csutitól. 

Mielőtt Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke világra jön, a modellnek hivatalosan is el kell válnia két gyermeke apjától, Csutitól. Ugyanis, amíg ez nem történik meg a magyar jog jelen állása szerint Edina és a G.w.M első közös gyermeke Szabó vezetéknévvel lesz anyakönyvezve.

Komoly döntést kell meghoznia Kulcsár Edinának, mielőtt világra hozza harmadik babáját Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

A Bors az üggyel kapcsolatban megkérdezte dr. Mester Csaba ügyvédet, aki szerint a gyors válás lehet a megoldás, ha a szülők azt szeretnék, hogy gyermekük G.w.M., azaz Varga Márk családnevén legyen anyakönyvezve. Ezen felül a szakember még egy lehetőséget lát:

"Ekkor a felek megállapodhatnak abban, hogy a harmadik féltől született gyermek ne a hivatalos férj, hanem az édesanya vezetéknevét kapja. (...) Az édesapa pedig csak azután veheti törvényesen is nevére gyermekét, ha a válást hivatalosan is kimondják."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.