"Szégyelltem, ahogy kinézek" - Drasztikus változtatásra kényszerült Lotfi Begi

Forrás: Magneoton -
diéta Lotfi Begi életmódváltás alkohol fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen küzdenek túlsúllyal, de hiába koplalnak vagy edzenek, nem mennek le a kilók. Így járt az ismert lemezlovas is, akinek végül csak a káros szokásától kellett megszabadulnia ahhoz, hogy rövid idő alatt majdnem húsz kilóval kevesebbet mutasson a mérleg.

A negyvenéves Lotfi Begi nem csinált titkot abból, hogy a fellépések előtt, és persze utána is lecsúszott nála egy-két pohárral. Négy hónappal ezelőtt viszont úgy döntött, változásra van szükség, mert különben sosem fogja elérni azt az alakot, amelyre régóta vágyik.

Lotfi Begi Forrás: Magneoton

– mesélte a Blikknek a DJ, aki azóta, hogy egy korty alkoholt sem iszik, 17 kilótól szabadult meg. Persze nemcsak az italt tette le, hanem odafigyel az étkezésére és rendszeresen edz is, ezek együttesen eredményezték a látványos változást. Az életmódváltásnak köszönhetően ritkábban érzi magát fáradtnak, levertnek, és a családjára is több energiája marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.