Világraszóló esküvőt tervez Kulcsár Edina és G.w.M

https://www.instagram.com/gwmmusic -
esküvő G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd óta tudjuk, hogy Kulcsár Edina harmadik gyermekét várja. A terhesség miatt átadta a lehetőséget Berki Mazsinak a Dancing with the Stars új évadában. Bár nem tudja, miként történhetett, hogy teherbe esett, G.w.M-mel együt nagyon örülnek a babának.

Ma jelent meg az az interjú a legfrissebb Story magazinban, amit még a terhesség bejelentése előtt adott Edina és G.w.M. Akkor azt mondták a lapnak, tervezi az esküvőt is, és a gyerekvállalás is szóbajött köztük.

Kulcsár Edina és G.w.M. világraszóló esküvőt terveznek https://www.instagram.com/gwmmusic

"Az igazság az, hogy annyi gyerekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk, imádni fogjuk az összeset" - mondta Varga Márk, azaz G.w.M.

Eljegyzés ugyan még nem volt, de azt mindketten tudják, hogy Isten színe előtt is ki akarják mondani a boldogító igent. Világra szóló esküvőt szeretnének, de azt sem tartják kizártnak, hogy mégis szűk családi körben ünnepelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.