Furcsa felvétel került elő G.w.M-ről: az emberek értetlenül állnak a látottak előtt

édesanya videó G.w.M anya-fia szájrapuszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak a netezők G.w.M egyik videója miatt. 

A hét elején derült ki, hogy hazánk egyik legmegosztóbb szerelmespárja, Kulcsár Edina és G.w.M kisbabát várnak. Bár Edina szerepelt volna a Dancing with the Stars idei, harmadik évadában, várandóssága miatt nem tud részt venni, a helyét Berki Mazsi veszi át.

Bár a páros eddig is a netezők érdeklődésének középpontjában volt, ez ha lehet, a nagy bejelentés óta csak tovább fokozódott. Most egy olyan videó került napvilágra, amelyben G.w.M szájrapuszit ad édesanyjának, ez pedig újra felkavarta az állóvizet.

"Hazajött a szerelmem, az életem, édesanyucikám!" - ujjong a rapper a videóban, miközben hangosan cuppog.

@gwm_rajongooo ❤️ #gwm_rajongooo#gwm#❤️ #fy#nekedbelegyen#fypシ#bazdkiforyuba #gwmrajongo#anya#anyuci @GWMMUSIC_OFFICIAL ♬ eredeti hang - gwm

A kommentelők között sokan kiakadtak, rengetegen vannak, akik problémásnak gondolják a jelenetet. Mások azonban felhívták a figyelmet arra, hogy vannak családok, ahol mindenkinek szokás szájrapuszit adni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.