Dukai Regina életét megnehezíti az endometriózis: sokat küzdött a babáért

Fotó: Polyák Attila/Origo -
kisbaba endometriózis Dukai Regina csoda terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina a múlt héten jelentette be a hatalmas örömhírt, miszerint kisbabát vár. A modellnek nehezen jött össze a teherbeesés, története sokaknak adhat erőt.

A modellnél két évvel ezelőtt diagnosztizáltak endometriózist, később pedig meg is műtötték. A betegség rengeteg fájdalmas tünettel jár, és többek között a teherbeesést is megnehezíti. Így nem meglepő, hogy Regina kész csodaként éli meg várandósságát.

"Fontos tudnotok, hogy sokszor én is a sötétben tapogatózom és nem biztos, hogy az a tökéletes módszer, amit én alkalmazok azon tanácsok alapján, amiket az elmúlt években hallottam. Diéta...hülyén hangzik, mert valahányszor kimondom, úgy érzem magam, mintha az alakommal lennék elfoglalva és nyilván többnyire ezt is gondolja, aki hallja tőlem.

Glamour-gála Woman of the Year 2018 Dukai Regina Fotó: Polyák Attila/Origo

Az endometriózisról biztosan sokat hallottatok már. Fájdalmas menstruációt, fájdalmas közösülést, fokozott vérzést, éles fájdalmat érezhetsz a kismedencében és meddőséget okozhat.

Éppen ezért nagyon fontos,hogy amennyiben bármelyiket tapasztalod, azonnal fordulj orvoshoz és meg se állj addig, míg meg nem állapítják a kiváltó okot! A diétám nagyon komplikált és néha úgy érzem, lassan csak egy pohár vizet ihatok annak ellenére, hogy nagyon szeretek enni! Természetesen bennem is van félelem, hogy miként alakul majd emiatt az életem, de mindig bízom a legjobb verzióban!" - idézi a Blikk Regina Facebook-bejegyzését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.