Laminált padló különleges kivitelben

Forrás: elements.envato.com -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindegy, milyen burkolatot választunk, hiszen az erősen meghatározza a lakás komfortérzetét, amihez a nyugalom és az esztétikum is hozzájárul. De mégis, hogy fonódnak össze ezek a fogalmak a laminált padló kapcsán?
Forrás: elements.envato.com

A laminált padló, avagy a mindennapok hőse

A lakásban minden felület ki van téve egy bizonyos szintű terhelésnek, de abban egyetérthetünk, hogy főként a padlózatnak kell bírnia a megpróbáltatásokat. Egyrészt nem roppanhat meg a tetemes súllyal rendelkező bútordarabok és egyéb berendezési tárgyak alatt. Másrészt a lapoknak szorosan összekapcsolódva ki kell tartaniuk akkor is, hogyha a gyereksereg napi rendszerességgel kezd önfeledt ugrándozásba. Persze ehhez szükséges a laminált padló szakszerű lefektetése. Ennek nagyjából az a lényege, hogy egy teljesen sík felületre kerüljenek a padlólapok. Elég egy kis egyenetlenség és máris púposodhat, szétugorhat stb. De tegyük fel, hogy sikerült kiválasztani a tökéletes szakembert erre a feladatra, és a laminált padló lefektetése precízen lett végrehajtva. Innen minden már csak azon múlik, hogy milyen minőségű laminált padló mellett döntöttünk.

A SWISS KRONO laminált padló nem okoz csalódást

Nem úgy, mint sok másik, jól kinéző, silány minőségű darab, amik egy idő után elkezdenek szétcsúszni, recsegni, felpúposodni. Ilyen körülmények között azért már rohamosan csökken az ember komfortérzete. Nem tudunk észrevétlenül kiosonni a recsegő padlón a hűtőig egy kis éjszakai nasi után. Na meg persze rondán mutat az egész. Ellentétben a SWISS KRONO laminált padlólapokkal, amik tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Nagyon sokféle fa mintázattal és különféle árnyalatokban kaphatóak. Anyaghasználat tekintetében sem lehet panaszt emelni eme prémium minőségű laminált padló ellen. A mattól kezdve a kefélt fahatáson át egészen a dombornyomásig mindenki kénye kedvére válogathat a jobbnál jobb modellek közül. A ragasztás nélküli Express Click rendszer megkönnyíti a lerakást és időtálló felületet biztosít. Visszatérve az anyagösszetételhez, ezzel kapcsolatban azt is érdemes megemlíteni, hogy padlófűtéssel együtt is használható ez a típusú laminált padló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.