Müller Péter: Ha szépen akartok élni, minden nap hangolnotok kell...

Forrás: Shutterstock -
Müller Péter heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Jól értsétek meg: az ember eredendően fél, szorong, szomorú, lehangolt. Ahogy minden kert gazos, a testünk koszos, a tányérunk mocskos, és minden gitár lehangolt. Platty! Ahhoz, hogy ne maradjon így, szüntelenül föl kell hangolni magunkat.

Magától minden elborít a kosz. Magától az ember hülye marad. Hangolás nélkül minden: platty! Az élet: platty! A lélek: platty! A párkapcsolat: platty! A barátság: platty!... Zene: platty!... Minden muzsikus tudja. Jelenleg egy nagy, kollektív plattyban élünk. Még az ölelés is unalmassá válik. Hétköznapivá. Ha szépen akartok élni, minden nap hangolnotok kell... Ahhoz, hogy ez ne maradjon így, mindennap föl kell hangolni magunkat, barátaim.

Platty! Ahhoz, hogy ne maradjon így, szüntelenül föl kell hangolni magunkat. Forrás: Shutterstock



Müller Péter további írásait itt olvashatod!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.