Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Jól értsétek meg: az ember eredendően fél, szorong, szomorú, lehangolt. Ahogy minden kert gazos, a testünk koszos, a tányérunk mocskos, és minden gitár lehangolt. Platty! Ahhoz, hogy ne maradjon így, szüntelenül föl kell hangolni magunkat.

Magától minden elborít a kosz. Magától az ember hülye marad. Hangolás nélkül minden: platty! Az élet: platty! A lélek: platty! A párkapcsolat: platty! A barátság: platty!... Zene: platty!... Minden muzsikus tudja. Jelenleg egy nagy, kollektív plattyban élünk. Még az ölelés is unalmassá válik. Hétköznapivá. Ha szépen akartok élni, minden nap hangolnotok kell... Ahhoz, hogy ez ne maradjon így, mindennap föl kell hangolni magunkat, barátaim.

Platty! Ahhoz, hogy ne maradjon így, szüntelenül föl kell hangolni magunkat.Forrás: ShutterstockMüller Péter további írásait  itt olvashatod!