Szabó Ádám egy csinos, szőke lánnyal bulizott: újra rátalált a szerelem?

Forrás: instagram.com/szaboadamofficial -
Szabó Ádám titokzatos nő koncert szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júniusban derült ki, hogy véget ért Szabó Ádám kapcsolata a kétgyermekes anyukával. Úgy tűnik, nem sokáig búslakodott a szakítás miatt. 

A zenész márciusban mutatta meg először barátnőjét az Instagramon, majd innentől rendszeresen osztottak meg közös képeket. A posztok végül júniusban eltűntek Ádám oldaláról, és ki is követték egymást, innentől pedig nem kellett sokat várni arra sem, hogy megerősítse a pletykát: valóban szakítottak.

Szabó Ádám Forrás: instagram.com/szaboadamofficial

Júliusban már arról szóltak a hírek, hogy Ádám Szabó Zsófinak csapja a szelet, miután a műsorvezető összes posztját lájkolta, de úgy tűnik, ebből végül nem lett szerelem.

Azóta eltelt pár hét, és úgy tűnik, a zenészt nem viselték meg a párkapcsolati kudarcok, sőt, nagyon jól érzi magát: legutóbbi Instagram-sztorija szerint egy igen csinos lánnyal bulizott a Budapest Parkban. Az eseményről készült képet ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.