Csisztu Zsuzsa gyermekei Csisztu Zsuzsa lakásfelújítás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a sportriporter és orvos férje életébe hoz változásokat az ősz: idősebb fiuk is új lépcsőfokhoz ért, ahogy az öccsére is kihívások várnak. A házfelújítás és a munka miatt a család több részletben nyaralt és nem is mindig együtt.

Januárban felborult Csisztu Zsuzsáék élete, amikor elkezdődött a házuk renoválása. Ideiglenesen bérelt lakásban élnek, de azért nyaralni voltak együtt és külön is.

"Legutóbb Siófokon négyesben időztünk, viszont a nagyobbik fiunk korábban nélkülünk vágott neki a világnak"– kezdte Zsuzsa a hot! magazinnak. "Krisztián a városligeti két tannyelvű iskolába járt, nyolc évig ötöse volt angolból, így a társaival elutazhatott Skóciába; az út felét az iskola állta. Még tartott a vizes világbajnokság, ahol tudósítóként dolgoztam, ezért a férjemmel és a kisebb fiunkkal csak utána ruccantunk át Horvátországba. Nagy baráti csapat jött össze, gyerekek is voltak, mindenkinek lett a társasága a lazulós napok alatt."

A házfelújítás miatt bérelt lakásban élnek, ám a káosz dacára is próbálnak ragaszkodni a megszokott ritmusukhoz.

"Naponta főzök, mosok, a férjem zokszó nélkül kiviszi a szemetet, ügyesen porszívózik vagy épp krumplit pucol. Kezdettől nagy köztünk az összhang, ennek érdekében a mai napig szoktunk randizni. Tavaly Cipruson ünnepeltük a 15. házassági évfordulónkat, az ideit még kitaláljuk" - mesélte Zsuzsa a szerdán megjelenő hot! magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.