Nem csak a sportriporter és orvos férje életébe hoz változásokat az ősz: idősebb fiuk is új lépcsőfokhoz ért, ahogy az öccsére is kihívások várnak. A házfelújítás és a munka miatt a család több részletben nyaralt és nem is mindig együtt.

Januárban felborult Csisztu Zsuzsáék élete, amikor elkezdődött a házuk renoválása. Ideiglenesen bérelt lakásban élnek, de azért nyaralni voltak együtt és külön is.

"Legutóbb Siófokon négyesben időztünk, viszont a nagyobbik fiunk korábban nélkülünk vágott neki a világnak"– kezdte Zsuzsa a hot! magazinnak. "Krisztián a városligeti két tannyelvű iskolába járt, nyolc évig ötöse volt angolból, így a társaival elutazhatott Skóciába; az út felét az iskola állta. Még tartott a vizes világbajnokság, ahol tudósítóként dolgoztam, ezért a férjemmel és a kisebb fiunkkal csak utána ruccantunk át Horvátországba. Nagy baráti csapat jött össze, gyerekek is voltak, mindenkinek lett a társasága a lazulós napok alatt."

A házfelújítás miatt bérelt lakásban élnek, ám a káosz dacára is próbálnak ragaszkodni a megszokott ritmusukhoz.

"Naponta főzök, mosok, a férjem zokszó nélkül kiviszi a szemetet, ügyesen porszívózik vagy épp krumplit pucol. Kezdettől nagy köztünk az összhang, ennek érdekében a mai napig szoktunk randizni. Tavaly Cipruson ünnepeltük a 15. házassági évfordulónkat, az ideit még kitaláljuk" - mesélte Zsuzsa a szerdán megjelenő hot! magazinnak.