Gombos Edina és családja 2015 óta az Egyesült Államokban él, ott pedig igen borsosak az orvosi kezelések árai, mint utóbb kiderült, nemcsak az emberek, hanem az állatok esetében is.

A Floridában élő egykori tévés az Instagramon részletezte, hogy miért fizetett majdnem egymillió forintnak megfelelő összeget kutyusuk, Pepper műtéti beavatkozásáért.

„Vizsgálat volt vérvétellel, röntgennel, majd sürgősségi műtét. Forintra átszámolva a röntgen 148 ezer forint, az egyórás műtét altatással 533 ezer forint, a gyógyszerek, amelyeket kapott a beavatkozás után, 46 ezer forintba kerültek, a műtéti gallérért 8400 forintot kellett kifizetnünk. A végösszeg 2282 dollár volt, ami úgy 913 ezer forintnak felel meg" – sorolta Edina a költségeket, amelyek egyhavi amerikai átlagfizetésnek felelnek meg. És ez még nem foglalta magában a másfél hetes utókezelést!

A lényeg, hogy meggyógyuljon – magyarázta a döntést Edina, aki a bejegyzésben azt is elmesélte, hogy bár szívszorító, Amerikában sokan végleg az állatorvosnál hagyják beteg kedvencüket, mert nem tudják kifizetni a számlát – írja a Blikk.