Döbbenet: Közel egymillió forintba került a magyar sztár kutyájának műtétje

kutya műtét Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina és családja 2015 óta az Egyesült Államokban él, ott pedig igen borsosak az orvosi kezelések árai, mint utóbb kiderült, nemcsak az emberek, hanem az állatok esetében is.

A Floridában élő egykori tévés az Instagramon részletezte, hogy miért fizetett majdnem egymillió forintnak megfelelő összeget kutyusuk, Pepper műtéti beavatkozásáért.

„Vizsgálat volt vérvétellel, röntgennel, majd sürgősségi műtét. Forintra átszámolva a röntgen 148 ezer forint, az egyórás műtét altatással 533 ezer forint, a gyógyszerek, amelyeket kapott a beavatkozás után, 46 ezer forintba kerültek, a műtéti gallérért 8400 forintot kellett kifizetnünk. A végösszeg 2282 dollár volt, ami úgy 913 ezer forintnak felel meg" – sorolta Edina a költségeket, amelyek egyhavi amerikai átlagfizetésnek felelnek meg. És ez még nem foglalta magában a másfél hetes utókezelést!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.