Harry herceg úgy érzi, hogy az édesanyja a mai napig beszél hozzá és vezeti

Forrás: Netflix/Channel 5 -
édesanya szívszorító hallucináció Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angela Levin, a királyi család legismertebb életrajzírója azt állítja, hogy Harry herceg azt hiszi, édesanyja a mai napig beszél hozzá.

Diana hercegné 25 évvel ezelőtt, 1997. augusztus 31-én hajnalban hunyt el egy autóbaleset következtében. Vilmos akkor 15, Harry pedig 12 éves volt.

A királyi család egyik életrajzírója most azt állítja, Harry herceg a mai napig azt hiszi, hogy az édesanyja beszél hozzá, és ő vezeti oda, ahová menni akar. Az író hozzátette, hogy szerinte Harrynek azért vannak problémái, mert az édesanyja már 25 éve nem él, és ezt a mai napig képtelen volt feldolgozni.

Harry herceg a Thomas, a gőzmozdonyból olvas Forrás: Netflix/Channel 5

Levin arról is beszélt, hogy amikor Harry bemutatta a családnak Meghan Markle-t, abban bízott, hogy mindenki Dianát fogja látni benne, ez azonban nem történt meg - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.