Újabb botrány a királyi családban: Meghan traumatizálhatta az alkalmazottait

Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal -
Vilmos herceg telefonhívás botrány Harry herceg dokumentum sorozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dokumentumsorozat készül arról, mi vezetett Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolatának megromlásához. A sorozatban Meghan Markle-t tulajdonítják az ellenségeskedés kirobbantójának.

Továbbra sem csitul a botrány a királyi családban. Úgy tudni, Harry herceg rácsapta a telefont Vilmos hercegre, miután megtudta, hogy a királyi család alkalmazottai tanúvallomást akarnak tenni Meghan Markle ellen, ráadásul kegyetlen zsarnokként akarják ábrázoni.

Harry érthető módon meg akarta védeni a feleségét, de Vilmos ettől annyira dühös lett, hogy azonnal a Kensington-palotába indult, hogy szembe szálljon Harry herceggel - állítja hamarosan megjelenő francia dokumentum sorozat, ami az Ellenséges testvérek címet kapta.

Forrás: ANP via AFP/Sem Van Der Wal

Egyes információk szerint a Meghan által traumatizált alkalmazottak a felmondásuk után létrehoztak egy WhatsApp-csoportot, "Sussex túlélők klubja" néven.

A sorozat Meghant állítja be főgonoszként, mint Harry és Vilmos kapcsolatának megrontóját, továbbá úgy ábrázolják, mint a királyi család alkalmazottjainak terrorban tartóját - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.