"Megmondom őszintén, lesz*rom..." - Király Linda már megszokta, hogy a súlya miatt kritizálják

Forrás: Médiaklikk -
kritika vélemény Király Linda komment frusztráció túlsúly testsúly NőComment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda megszokta már, hogy a testsúlya téma: a túlsúlya miatt kritizálják, de már nem érdekli. Az azonban igen, hogy azzal miért nem foglalkozik senki, hogy például a másik ember milyen és mennyi munkát végez. 

A NőComment című műsorban az énekesnő arról mesélt, hogy egy nyaralási fotó is kommentkényszert vált ki egyesekből, és nem éppen szép szavakkal illetik őt:

"Nagyon régóta volt először, hogy elmentem nyaralni. Tök jól éreztem magam a bőrömben, tudom, hogy van plusz kiló rajtam, de megmondom őszintén, lesz*rom most már. Egy egyszerű fotót kiraktam, és sorban jöttek a kommentek, hogy "Úristen, csoda, hogy nem szakadt le a hegy", "Már disznóvágásra kész" - mesélte el a műsorban, hozzátéve, hogy nem érti, hogy az elvégzett munka, a tehetség, szorgalom miért nem érdekli az embereket, arról miért nem ejtenek szót soha.

Király Linda Forrás: Médiaklikk

"Milyen lelkület kell ahhoz, hogy odaböfögjön valamit?" - tette fel a kérdést Hadas Kriszta, és a műsor összes szereplője értetlenségének adott hangot a jelenség kapcsán, hiszen mindannyian nap mint nap szembesülnek a kommnetszekció egyes tagjainak rosszindulatával.

Liptai Claudia Linda története kapcsán elmondta, hogy a lánya pár napja sírva mesélte, hogy egy 15 éves amerikai influencer kislány öngyilkos lett az internetes zaklatások miatt. A műsorvezető szerint ezért is fontos, hogy megértsék a fiatalok, hogy ami az online térben történik, az nem a valóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.