Nehéz dolga van a gyönyörű 55 éves manökennek: a Tündérszépek verseny döntőjéhez közeledve részint rajta múlik majd, hogy melyik ifjú reménység nyeri el az első díjat és a vele járó dicsőséget.

Andreát a Bors faggatta arról, hogy véleménye szerint kinek van a legnagyobb esélye a győzelemre.

Nekem nagyon fontos a természetesség. Annak van esélye, aki natúrban, plasztika nélkül meggyőz.Persze vannak gyönyörű, természetes szőkék, de nálam a barna a nyerő. Bár nagyon szeretnék egyszer egy vörös, szeplős versenyzőt is dobogós helyen látni" – fejtette ki a modell.

Rábaközi AndreaForrás: Facebook!Rábaközi Andrea

Ugyan egy szépségversenyen nyilván a külcsín nyom a legtöbbet a latban, Andrea a belső értékekre is nagy hangsúlyt fektet.

Nem kell naprakésznek lennie minden hírrel, de fontos, hogy nyitott, szerény, alázatos legyen – tette hozzá, majd elmondta véleményét a közösségi oldalakon látható, tökéletesnek tűnő nőkről is.

„Szörnyű! Fals képet mutatnak. A szerkesztőprogramoknak hála, egy dundi is tűnhet soványnak. Becsapás az egész. Ez csupán külsőség, egy hamis világ. A tinik valakire akarnak hasonlítani. Mi még egyéniségek voltunk. Nem voltunk egyformák, és pont ez volt a jó.Sok mai lánynak már nincs saját egyénisége.