50 éves titokról rántotta le a leplet Marcellina: ezért hagyta el az országot

Forrás: Marcellina/Instagram -
Marcellina Tisztességtelen ajánlat menekülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marcellina vlogjában rántotta le a leplet arról, hogy a hetvenes években miért nem került be a Ki mit tud? fináléjába. Azt is elárulta: miért döntött úgy, hogy elhagyja Magyarországot.

1972-ben debütált egy tévés tehetségkutatóban a Kócbabák trió, amelynek tagjai Csepregi Éva, Fábián Éva és Marcellina voltak. A triónak óriási sikere volt, ám a középdöntő után utóbbit megkörnyékezte a műsor egyik befolyásos embere, aki nem mellesleg családos ember volt, és azt mondta az énekesnőnek, ha a szeretője lesz, segíti majd a karrierjében.

"Kaptam gondolkodási időt, de engem úgy neveltek, hogy a házas és családos emberek tabunak számítanak. Nem tartottam erkölcsösnek ezt, pedig voltak érzelmeim iránta. Miután nemet mondtam, már a próbán éreztem, hogy másképpen bánik velünk a stáb. Nem is jutottunk be a döntőbe"

– mondta a Blikknek Marcellina, akinek az életében nem ez volt az egyetlen ilyen eset.

Marcellina Forrás: Marcellina/Instagram

"Ő a többihez képest szinte úriember volt, mivel nem csak egy éjszakára akart megszerezni. A legtöbben csak egy alkalomra terveztek. Ha jól emlékszem, ezek mind családos emberek voltak, de egyikből sem kértem, nem akartam árucikké válni. Ám az előrelépéshez kevés volt a tehetség, tenni kellett volna valamit azért, hogy az ember feljebb jusson" - magyarázta az énekesnő, majd azt is elárulta, hogy miért hagyta el az országot.

"Ezek az erkölcstelen ajánlatok szorosan összefüggenek azzal, hogy miért is hagytam el az országot. Természetesen mázlim is volt, hogy jött ez a lehetőség az Apostol zenekarral, de azt gondolom, ha az akkor nem jön, nagy valószínűséggel otthagytam volna a szakmát, mint annyi induló énekesnő barátnőm annak idején, esetleg csak vidéken énekeltem volna kisebb vendéglátóhelyeken" – vallotta be Marcellina, aki úgy gondolja, szerencsés, amiért már 55 éve a színpadon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.