Bár a színésznőt jelenleg szerződés köti az RTL-hez, nemrég engedélyt kapott arra, hogy ismét szerepeljen a konkurencia egyik műsorában, Till Attila oldalán.

A TV2 őszi első visszaemlékező műsorában olyan legendák is visszatértek egyetlen epizód erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a csatornán. A stúdióműsor házigazdája Till Attila, aki hétről hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik vissza az emblematikus pillanatokra. Szeptember 10-én, a második adásban Liptai Claudia lesz Tilla partnere.

Liptai Claudia és TillaForrás: TV2

„Ha jól emlékszem, utoljára 2018-ban vezettünk együtt műsort. Nagyon jó volt újra együtt dolgozni, beszéltük is, hogy mindketten nagyon reméljük, hogy egyszer még lesz lehetőségünk egy nagyszabású showműsort együtt csinálni. A mi kettősünk igazán izgalmas páros, jól működünk együtt, a közös munka feltölt minket, nem pedig fáraszt.Imádom Claudia humorát, a munkához való hozzáállását, a lendületességét és a profizmusát. A közös munka jó élmény volt – mesélte lelkesen a Bors megkeresésére Tilla.