Nehéz döntést hozott Lékai-Kiss Ramóna és férje: elköltöznek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Lékai Máté Lékai-Kiss Ramóna Budapest Veszprém költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté úgy döntöttek, hogy elköltöznek Veszprémből és Budapestre teszik át a székhelyüket.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Lékai Máté távozott a Telekom Veszprém együttesétől és a jövőben a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását. Az új helyzet miatt a családnak át kellett gondolnia, hogy hol folytassák tovább a közös életüket.

"Amikor Noé megszületett, majd kijöttünk a kórházból, értelemszerű volt, hogy oda megyünk, ahol apa van. A sors fintora, hogy ebben a városban születtem én is, ott él a családom és a gyerekkori családom. Ezt örömmel vették, a Veszprém–Budapest távolság nem kivitelezhetetlen dolog, az én munkám pedig könnyebben koordinálható, mint a férjemé" – árulta el Lékai-Kiss Ramóna a Hot! Magazinnak.

Nehéz döntést hoztak Lékai-Kiss Ramónáék: elköltöznek Fotó: Polyák Attila - Origo

Mivel most már mindegyiküket Budapestre szólítja a munka, azt a döntést hozták, hogy a fővárosba költöznek.

"Úgy képzeljük el, hogy 2023 januárjától budapesti lakosok leszünk. Keressük az otthonunkat, ahol fészket rakhatunk"

- tette hozzá Ramóna, aki elárulta, hogy főként kisfia miatt sem volt egyszerű meghozni ezt a döntést.

"Lelkileg sem volt egyszerű meghozni ezt a döntést, annak ellenére, hogy nem volt ellenérvünk. Noé három és fél éves, nehéz kiszakítani a környezetéből, de végül meggyőztem magam: mindennél fontosabb, hogy a családunk együtt legyen" – mondta a TV2 műsorvezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.