Bármelyik pillanatban szülhet a TV2 sztárjának szerelme

Forrás: TV2 -
boldogság Gábor Márkó babavárás várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármelyik pillanatban megszülethet a Sztárban Sztár leszek! döntősének, Gábor Márkónak és kedvesének első közös gyermeke. 

Ahogy mi is megírtuk, Gábor Márkó július elején jelentette be, hogy barátnője várandós. Mivel fiatalok, eleinte voltak bennük kérdések a gyermekvállalással kapcsolatban, de végül úgy döntöttek, elég érettek ehhez a hatalmas lépéshez. Márkó nemrég a közösségi oldalán jelentette be, hogy őssejtlefagyasztásra szánták el magukat a kicsit érkezése után.

"Szeretnénk, hogy a kisfiunk a lehető legbiztonságosabb körülmények között nőjön fel. Nem sokat tudtunk róla, de Kandász Andi barátunk nagyon képben van az ilyesmivel és összekötött minket a Krio csapatával, akik minden fontos tudnivalót elmondtak nekünk. Fontos az egészség, és az őssejtek segítségével bizonyítottan meg tudnak gyógyítani különböző betegségeket" - mondta a Borsnak, majd hozzátette, hogy a gyermek bármelyik pillanatban megszülethet.

Gábor Márkó Forrás: TV2

"Már a hét elején azt hittük, hogy szülünk, de mint kiderült, csak téves riasztás volt. Nagyon izgatottak vagyunk és alig bírjuk már kivárni, hogy megtörténjen ez a csoda. Szerencsére remek szakemberek vesznek minket körül, a Róbert Károly magánkórház személyzete fantasztikus, úgyhogy biztonságban érezzük magunkat. A gyerekszobát is berendeztük, összekészítettük a kis táskát és teljesen indulásra készek vagyunk. Bármelyik pillanatban dönt úgy a kis csöppség, hogy érkezni szeretne, már készen is vagyunk, hogy induljunk a kórházba. Bármikor jöhet, szerintem mondhatom azt, hogy felkészülten várjuk. Most már csak meg kell születnie. Akit érdekel és nyomon követné a történetünket, az Kandász Andi Szülőszoba című műsorában nemsokára megteheti" – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.