Hatalmas örömhírt jelentett be a TV2 sztárja! Szerelmével szülői örömök elé néznek

terhesség Gábor Márkó babavárás Gábor Márkó párja Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője, Gábor Márkó a közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy hamarosan édesapa lesz.

"Szülők leszünk! Már nagyon várunk téged" - jelentette be Facebook-oldalán a fiatal pár a hatalmas örömhírt.

Szülők leszünk Már nagyon várunk Téged Boriska Kárai Can-Bee-On Foto

Posted by Becz Bernadett on Thursday, July 7, 2022

"Örülök, de nyilván fiatalok vagyunk, úgyhogy nagyon át kellett gondolni, hogy elég érettek vagyunk-e. Nagyon nagy döntés volt, de végül úgy döntöttünk, hogy megtesszük, és keményen fogunk dolgozni, hogy megvalósítsuk az álmainkat" - mesélte Márkó a Borsnak. Hozzátette, hogy párkapcsolatuk elején még tartottak attól, hogy ha nem fog működni a kapcsolatuk, elvész a köztük lévő barátság is, azonban mára kiderült, hogy jól működik köztük a kémia.

"Hiszek abban, hogy ezt mi igenis végig tudjuk csinálni. Együtt vagyunk már egy éve, de hat éve ismerjük egymást, és hiszem, hogy ez egy tartós kapcsolat maradhat. Várjuk nagyon a babát" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.