"Mellettem volt a legboldogabb perceimben és életem legszomorúbb napján is" - Megható szavakkal búcsúzott Vilmos herceg II. Erzsébettől

Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson -
II. Erzsébet brit királynő Vilmos herceg II. Erzsébet halála II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wales újdonsült hercege, Vilmos az Instagramon búcsúzott szeretett nagymamájától, II. Erzsébettől.

II. Erzsébet halála után tegnap, azaz szombaton hivatalosan is királlyá koronázták III. Károlyt, ezzel pedig Vilmos, a cambridge-i herceg walesi herceggé lépett elő, felesége pedig már a walesi hercegné címet viseli.

Vilmos herceg Instagram-oldalán megható szavakkal búcsúzott a nagyanyjától.

"Mellettem volt a legboldogabb perceimben és életem legszomorúbb napján is" - Megható szavakkal búcsúzott Vilmos herceg II. Erzsébettől Forrás: Getty Images/2022 Getty Images/Chris Jackson

"Mellettem volt a legboldogabb perceimben és életem legszomorúbb napján is. Tudtam, hogy ez a nap egyszer eljön, de időbe fog telni, hogy valóságosnak kezdjen tűnni az az élet, amit a Nagyi nélkül élünk"

– írta a walesi herceg, hozzátéve, hogy nemcsak a család irányába mutatott kedvességét szeretné megköszönni II. Erzsébetnek, de a példamutató magatartását is a világ felé.

"A nagyanyám híres mondata volt, hogy a gyász az az ár, amit a szeretetért fizetünk. Minden szomorúság, amit az elkövetkezendő hetekben érzünk majd, lesz a testamentuma annak a szeretetnek, amit a különleges királynőnk iránt éreztünk. Tisztelni fogom az emlékét azzal, hogy támogatom az apámat, a királyt minden módon, ahogyan csak tudom."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.