II. Erzsébet halála elhozhatja Harry és Vilmos békülését: a trónörökös megtette az első lépést

Forrás: AFP/Chris Jackson -
béke Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg II. Erzsébet halála Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem számított arra, ami szombaton Windsorban történt.

Szombaton Katalin hercegnővel és Vilmos herceggel együtt Harry és felesége, Meghan is kiment a tömeghez Windsorban. Kezet fogtak az emberekkel, beszélgettek, fogadták a részvétnyilvánításokat és megnézték azt a rengeteg virágot, amit a gyászoló polgárok a királynő tiszteletére a palotához vittek. Hatalmas meglepetés volt mindenki számára, hogy a testvérek együtt jelentek meg, ugyanis hónapok óta fagyos a viszony közöttük. Úgy tűnik, hogy nagymamájuk halálával ez végre változhat.

A CNN királyi tudosítója, Max Foster azt is tudni véli, hogy az eredeti tervek szerint csak Vilmos és Katalin ment volna ki az emberekhez, ám megkérték Harryéket, hogy csatlakozzanak hozzájuk. Hatalmas gesztus volt ez Vilmos herceg részéről annak fényében, amit testvére és akkor még újdonsült felesége Oprah Winfrey műsorában mondott róluk és a királyi családról. Harry és Meghan örült a felkérésnek, szívesen csatlakoztak, a tervezett programjaikat is lemondták emiatt. Úgy tűnik, hogy végre megindult a közeledés a két testvér és feleségeik között.

Más források arról számoltak be, hogy Vilmos nem magától jutott erre az elhatározásra, hanem az apja utasította Harryék meghívására, ugyanis feltett szándéka, hogy a királyő halála után békét teremtsen a családban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.