Britney Spears pucéron pucsított az Instagramon - Fotó

Forrás: AFP/Valerie Macon -
meztelenség Britney Spears Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő nemrég még arról írt a Twitteren, hogy egy időre visszavonul a közösségi média árgus tekintete elől, ám most meglepő bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán.

Mióta az énekesnő kiszabadult apja karmaiból, szinte rá sem lehet ismerni: sorra tölti fel közösségi oldalaira a ruhátlan vagy hiányos öltözetű fotókat, melyekről egyesek szerint az sugárzik, hogy Britney fantasztikusan érzi magát, míg mások inkább aggasztónak vélik polgárpukkasztó megmozdulásait.

A Ripost kiszúrta, hogy a popdíva egyik legfrissebb bejegyzésében anyaszült meztelenül pózolva küldött el valakit vagy valakiket melegebb éghajlatra, ám a szöveget azóta törölte. Egyelőre nem tudni, mi dühítette fel őt ennyire, ám az biztos, hogy a rajongóknak tetszett a kép: immár több mint egymillióan kedvelték azt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.