Détár Enikő meglepő vallomása párjáról, Péterről: "Nálunk ő szokott varrni, vasalni, rendet csapni"

Forrás: TV2 -
Détár Enikő színésznő párkapcsolat háztartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő a párjával közösen kialakított budakeszi házban él. Husky kutyájukkal egyetemben kedvelik ezt a zöld szigetet, ahol a gyerekeik is gyakran felkeresik őket. Ám, mint azt a szerdánként megjelenő hot! Magazinban mondják, nem klasszikus családmodell az övék – a házimunkák tekintetében sem!

"Két dívafellépés között belefér egy kis fűnyírás, de a főzés is fontos. Nem mindennap, mert az lehetetlen, de a családi érzéshez hozzátartozik, hogy meglegyen az »anyaszag« és családi fészek érzete. Hétvégén volt a fiam születésnapja, készítettem neki tatárbifsztektortát, utána még túrógombócot is. Péter is imád enni, a marhahúsleves az egyik kedvence, szereti a húst hússal; most muszáj krumpli és tészta nélkül ennie, mert kiderült a gluténérzékenysége.

Détár Enikő meglepő vallomása párjáról, Péterről: "Nálunk ő szokott varrni, vasalni, rendet csapni" Forrás: TV2

Péterrel egyébként jól kiegészítjük egymást: nálunk ő szokott varrni, vasalni, rendet csapni, hihetetlenül pedáns, az én reszortom pedig a kert és a főzés"

– árulja el a friss hot!-ban a művésznő, aki magánélete további részleteibe is beavatja az olvasókat a magazinban.

Keressék a lapot digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.